Една от зодиите я очаква пътуване в екзотична държава в празничния

...
Една от зодиите я очаква пътуване в екзотична държава в празничния
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Една от зодиите я очаква пътуване в екзотична страна в празничния ден, друга ще реши с един размах фамилни проблеми, а трета ще преоткрие любовта.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Много подобаващ ден за осъществяване на настоятелен интервенции, изключително в случай че предприемате нещо, което е нужно на други хора, или в случай че действате редом с различен човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, изключително в случай че се касае за приемане на позволения, права или пропуски. Това е прелестен интервал за започване на бизнес в областта на търговията, осведомителното поръчителство, техниката, както и за пускане на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, договарянията, покупко-продажбите и обмена дават обещание да станат продуктивни. Възможно е обновяване на връзка с предходни сътрудници.

Телец

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение.
 

Близнаци

Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно.
 

Рак

През този ден Вашият обичан човек може да постъпва несъответстващо и непредсказуемо. Но единствено не за Вас: неговите модели на държание сте изучили доста от дълго време и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво значи и за какво го прави, и дори да ги предупреждавате за вероятни рискове.
 

Лъв

Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...
 

Дева

Дошло е време да обедините напъните си с останалите, които,също като Вас, желаят да трансформират този свят към по-добро. Такива креативен и невероятни хора, като Вас, разцъфтяват още повече, когато са заобиколени от себеподобни, които са настроени на същата вълна. Затова се постарайте да намерите тъкмо такива хора. Звездите са уверени, че работата с хора, които изцяло подхождат на Вашите потребности са тъкмо това, което Ви е нужно.
 

Везни

Този ден ще бъде за Вас много сполучлив. Това ще Ви разреши да изгладите различията си с деловите сътрудници и да затвърдите своите професионални позиции, като завършите сполучливо работата си над някакъв значим проблем. Първата половина на деня е време, което би трябвало да прекарате оптимално дейно, защото точно по това време може да постигнете най-хубави резултати. Вечерта пък ще бъде подобаваща за отмора, умерено превозване на времето и за искрено безделничене. Не се обвинявайте в мързел, в случай че не Ви се занимава с домашна работа. Да възстановите силите си - и физически, и душевни, в този момент е извънредно значимо.
 

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.
 

Стрелец

Вашите благоприятни условия и стремежи през днешния ден ще съответстват във всичко, включително и в персоналния живот. Така че може да се почувствате магьосник, популярен вълшебник или каквото там си желаете. Важното е, да употребявате тези благоприятни условия в своя изгода. Или в интерес на Вашия обичан човек - въпрос на избор...
 

Козирог

Мислите, че през вчерашния ден всичко е било на съществено? И напълно не сте били склонни към усмивки, а да не приказваме за немарливост? Тогава затваряйте люковете, тъй като още нищо не сте видели. Вчерашният ден е бил просто подготовка. А в този момент изцяло сте готови да завладеете щурвала и да се хванете крепко за него, изключително в случай че сте уверени, че никой не би управлявал кораба в този момент по този начин, както Вие. Напред и хващайте щурвала!
 

Водолей

Днес Вашия най- добър другар може доста мощно да промени отношението Ви към Вашия обичан човек Това е допустимо да стане с помощта на фразата: „ на мен не ми харесва! ” - казана от него, а може и да бъде по някакви други аргументи.Като цяло, през днешния ден е най- добре да не обсъждате персоналния си живот с приятелите.
 

Риби

Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР